“Connexions Recruitment zet zich in voor een sterke persoonlijke match tussen opdrachtgever en kandidaat.”

Connexions Recruitment, opgericht door Joke Andreoli. Haar visie stroomt na al die jaren nog steeds door de aderen van onze organisatie. Met roots in de secretariële en administratieve branche, ontwikkelde Connexions Recruitment zich tot een allround recruitmentorganisatie gespecialiseerd in de sectoren Backoffice (secretarieel en administratief), HR, Finance en Marketing/Communicatie.

Vanaf de oprichting in 1991 zijn wij werkzaam op ons gezellige kantoor in Voorburg, waar wij jou graag uitnodigen voor een kennismakingsgesprek!

Recruitment is meer dan de juiste kwalificaties koppelen aan de wensen en eisen vanuit de functieomschrijving. Een goede persoonlijke match en gedeelde ambities zijn minstens zo belangrijk. Vanuit ons netwerk ervaren wij dat het menselijk aspect belangrijk blijft, ondanks alle digitale ontwikkelingen.

Wij staan voor de connectie tussen mensen. De vonk die over moet slaan om samen het beste resultaat te behalen. Wij staan voor duurzame relaties, met opdrachtgevers en professionals.

Ons team

employee-pic-01

Laura Helvensteijn

Recruitment marketeer & Accountmanager

Find us on:

laura@connexions.nl
Silhouet-vrouw v2

Fabian Colpa

Recruitment Consultant 

Find us on:

fabian@connexions.nl
Rood-vraagteken-230x230

Stagiair gezocht!

Kom jij ons team versterken?

Find us on:

info@connexions.nl