Ben je als professional op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Onze werkwijze is heel helder. Als je contact met ons opneemt, plannen we een kennismakingsgesprek en kijken samen met jou naar de mogelijkheden voor een mooie baan. Wij doen elke dag ons uiterste best voor jou! 

Zoek je iets meer begeleiding in het vinden van jouw droombaan? Onze nieuwste service is coaching. Een coach helpt je nieuwe inzichten en nieuwe perspectieven te krijgen. Intensieve coaching helpt je voor het leven, want als je happy bent in je baan straal je dat uit! Meer weten over vacatures, begeleiding of coaching? Neem gerust contact met ons op! 

"Wij verbinden en begeleiden graag mensen!"

Ervaringen met Connexions Recruitment

Ik begon in 2015 bij Connexions. Na een aantal gesprekken met de recruiter en de opdrachtgever had ik mijn eerste uitzendbaan ooit, en dat op mijn 47e! De bezoekjes elke week om toen nog mijn werkbriefjes in te leveren waren altijd inspirerend. Na ongeveer twee jaar een andere baan te hebben gehad, werd ik weer benaderd door dezelfde opdrachtgever. Uiteraard werd bij Connexions alles weer geregeld, werkbriefjes inleveren hoeft niet meer maar ik voel me altijd meer dan welkom op de Parkweg in Voorburg.
Henny Bruininck
Financieel adviseur
Ik ben benaderd door Kamal op een geheel onverwacht moment in mijn leven. Er was een functie beschikbaar bij de Hartstichting als secretaresse en ik paste volgens Kamal perfect in dat profiel. Ik had grote bedenkingen of de functie wel bij mij zou passen waarna Kamal mij op een hele prettige, verrassende en overtuigende manier heeft weten over te halen om er helemaal voor te gaan. Kamal kent mij waarschijnlijk beter dan ik mezelf ken. Want nu, 3 maanden later, blijkt dat ik de allerleukste baan heb bij het allerleukste bedrijf.
Mona Krieger
Secretaresse
Share this Page