/ April 2, 2019/

Functie omschrijving

Op de Sales afdeling van onze opdrachtgever is plaats voor een Accountmanager Business Development die blij wordt van het onderhouden en uitbouwen van klantrelaties. Als Accountmanager Business Development beheer je je eigen agenda, waarbij relatiebeheer en kwaliteitsborging voorop staan. Je voert contractonderhandelingen en voortgangsgesprekken, gaat in gesprek met klanten over uitbreiding assortiment, verzorgt trainingen, maar ziet er ook op toe dat de uitstraling bij de klant conform de richtlijnen van het betreffende merk is. Kortom een veelzijdige functie. 

Je werkt in je rayon nauw samen met een Accountmanager en Binnendienst medewerker om te zorgen voor een “glimlach op het gezicht van onze klant”. Je rapporteert rechtstreeks aan de Sales Manager Horeca. 

Functie-eisen

Een afgeronde opleiding commercieel of aanverwant met 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Je bent commercieel en hebt affiniteit met de horeca. Je hebt goede Nederlandse en Engelse mondelinge en schriftelijke vaardigheden. Kennis van het Office pakket is vanzelfsprekend.

Je bent woonachtig in Rotterdam / Den Haag of omgeving en bereid te reizen in de omgeving van Zuid-Holland/Zeeland. 

Aanbod

Het betreft een fulltime functie (40 uur) die zeer gevarieerd is. Daartegenover staat een pakket van marktconforme primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is per zo spoedig mogelijk in te vullen. 

Interesse? 

Herken je hierin jouw carrièrekans? Heb je commercie en netwerken hoog in het vaandel staan? Bij interesse kiezen wij samen de juiste route in de wervingsprocedure! Neem contact op via kamal@connexions.nl of 070-3868485. 


Branche: Zakelijke dienstverlening
Duur: Full Time
Locatie: Rotterdam

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx
Share this Post