/ April 2, 2019/

Functie omschrijving

Op de Sales afdeling van onze opdrachtgever is plaats voor een Accountmanger New Business waar ondernemerschap in het DNA zit. Je wordt blij van netwerken en het behalen van doelstellingen. Als Accountmanager maak jij het verschil door sterke acquisitie en dankzij jou zien de prospects de meerwaarde van de totaaloplossing. Je beheert je eigen agenda, zorgt voor heldere offertes en vastlegging van afspraken in overeenkomsten. 

Je werkt in je rayon nauw samen met een Kwaliteitsadviseur en Binnendienst medewerker om te zorgen voor een “glimlach op het gezicht van onze klant”. Je rapporteert rechtstreeks aan de Sales Manager Horeca. 

Functie-eisen

Een afgeronde commercieel of aanverwante opleiding met 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Je hebt ervaring in de horeca en bent bekend met de verkoop van een premium product. Je bent goed in staat te netwerken en krijgt energie van het uitbouwen van je netwerk. Je hebt een gunfactor en je bent als persoon goed ontwikkeld. Je hebt goede Nederlandse en Engelse mondelinge en schriftelijke vaardigheden. Kennis van het Office pakket is vanzelfsprekend.

Je bent woonachtig in Amsterdam of omgeving en bereid te reizen binnen Noord-Holland.

Aanbod

Het betreft een fulltime functie (40 uur) die zeer gevarieerd is. Daartegenover staat een pakket van marktconforme primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is per direct open. 


Branche: Zakelijke dienstverlening
Duur: Full Time
Locatie: amsterdam

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx
Share this Post