Oprichtster Joke Andreoli, een vrouw met hart voor de mens en het vak recruitment, had een duidelijke visie; 

“Bij Connexions zetten wij ons in voor een sterke persoonlijke match tussen opdrachtgever en kandidaat.”

Haar visie stroomt al jaren door de aderen van onze organisatie. Met roots in de secretariële en administratieve branche, ontwikkelde Connexions zich in de jaren tot een allround recruitmentorganisatie gespecialiseerd in de sectoren Backoffice (secretarieel en administratief), HR, Finance en Marketing/Communicatie. Sinds 1991 zijn wij werkzaam op ons gezellige kantoor in Voorburg, waar wij jou graag uitnodigen voor een kennismakingsgesprek! 

Recruitment is meer dan de juiste kwalificaties koppelen aan de wensen en eisen vanuit de functieomschrijving. Een goede persoonlijke match en gedeelde ambities zijn minstens zo belangrijk. Vanuit ons netwerk ervaren wij dat het menselijk aspect belangrijk blijft, ondanks alle digitale ontwikkelingen.

Wij staan voor de connectie tussen mensen. De vonk die over moet slaan om samen het beste resultaat te behalen. Wij staan voor duurzame relaties, met opdrachtgevers en professionals. 

Maak kennis met ons team

Kamal Tewarie
Recruitment Consultant & Accountmanager

Verbinding brengen tussen een opdrachtgever met een dringende vraag en een gedreven kandidaat die deze vraag kan beantwoorden, geeft mij veel voldoening. Het mooie hieraan vind ik dat er duurzame relaties uit voortkomen en kandidaten soms jaren bij een organisatie blijven werken omdat het wederzijds zo goed bevalt!

Ik denk graag mee over de gewenste versterking of over jouw volgende carrièrestap. Bel of mail gerust voor nadere kennismaking!

Laura Helvensteijn
Recruitment Consultant & Accountmanager

Het matchen van de ‘ideale’ kandidaat voor een van onze opdrachtgevers, geeft mij voldoening en veel energie.

Ik kijk verder dan een CV en wil erachter komen wat iemand zijn/haar persoonlijke drijfveren zijn om na te denken over een volgende stap.

Sparren over de gewenste versterking of jouw nieuwe uitdaging? Bel of mail mij voor een kennismaking.

 

 

Oprichtster Joke Andreoli (rechts) in het kantoor van Connexions 1991. Connexions is nog steeds in hetzelfde pand gevestigd in Voorburg (Parkweg 12). 

Share this Page